All for Joomla All for Webmasters

SMART PLAY RADIONICE

Aktivnostima kojima se stimuliraju fina motorika, vid, govor, sluh, igre gdje se održava ravnoteža i igre rotacije značajne su za formiranje velikog broja sinapsi. Evidentno je da izostanak stimulacije određenih regija u mozgu od najranije dobi može negativno utjecati na kognitivne funkcije djeteta u budućnosti.

RADNA TERAPIJA

Radna terapija zdravstvena je djelatnost čiji je cilj omogućiti pojedincima ili skupinama postizanje optimalnog funkcioniranja u aktivnostima dnevnog života koje uključuju samozbrinjavanje, produktivnost i slobodno vrijeme. Namijenjena je osobama čije su sposobnosti obavljanja svakodnevnih aktivnosti umanjene razvojem, ozljedom ili bolešću, starenjem, psihološki, socijalno, kulturno, ili kombinacijom navedenog.

BABY SIGNS® radionice

Znakovni jezik za bebe je jednostavan i prirodan način komuniciranja s djetetom prije no što ono progovori. U Hrvatskoj je novost, no u svijetu se ovaj znakovni jezik koristi više od 20 godina. Uporabom znakovnog jezika djetetu se pruža jedinstvena mogućnost da podijeli svoj doživljaj svijeta oko sebe sa svojim najbližima dok roditelji uživaju postajući svjesni mnoštva stvari koje se odvijaju u toj maloj glavici.

Senzorna integracija (SI)

Senzorna integracija je normalni neurološki proces organiziranja osjeta u svrhu prikladne primjene u svakodnevnici. Osjeti nam služe da bismo preživjeli, zadovoljili želje, učili i funkcionirali s lakoćom. Senzorna integracija omogućuje učinkovitu interakciju sa fizičkom okolinom i ljudima.

PROJEKTI

U nastavku donosimo informacije o projektima koje provodimo ili smo proveli

KONTAKTIRAJTE NAS

Udruga za podršku i razvoj „Čaroban put“
Adresa: Vladimira Nazora 117a, 44320 Kutina
IBAN: HR2124020061100846151
E-mail: udruga.caroban.put.kt@gmail.com
Mob: 091 444 4631

: Facebook
: Instagram

UDRUGA “ČAROBAN PUT“

Inovativnim i modernim programima djelovanje usmjeravamo na djecu, a posebno na djecu s teškoćama u razvoju te njihove roditelje.

 

Želimo omogućiti pravilno usmjeravanje djetetovog razvoja od najranije dobi uz stručnu podršku.

DRUŠTVENE MREŽE

Facebook Pagelike Widget

KONTAKTIRAJTE NAS

Udruga za podršku i razvoj „Čaroban put“
Adresa: Vladimira Nazora 117a, 44320 Kutina
IBAN: HR2124020061100846151
E-mail: udruga.caroban.put.kt@gmail.com
Mob: 091 444 4631

: Facebook
: Instagram