All for Joomla All for Webmasters

Znakovni jezik za bebe je jednostavan i prirodan način komuniciranja s djetetom prije no što ono progovori. U Hrvatskoj je novost, no u svijetu se ovaj znakovni jezik koristi više od 20 godina. Uporabom znakovnog jezika djetetu se pruža jedinstvena mogućnost da podijeli svoj doživljaj svijeta oko sebe sa svojim najbližima dok roditelji uživaju postajući svjesni mnoštva stvari koje se odvijaju u toj maloj glavici.

BABY SIGNS® radionice

Znanstvene studije dokazuju mnoge prednosti uporabe Baby Signs® znakovnog jezika:

  • Smanjuje frustracije i stvara povjerenje
  • Omogućuje djeci da dijele svoj svijet
  • Jača vezu između roditelja i djece
  • Otkriva kako su djeca, ustvari, pametna
  • Promiče pozitivan emocionalni razvoj
  • Jača samopouzdanje djece
  • Pomaže djeci progovoriti i poslije u razvoju govornih vještina
  • Potiče intelektualni razvoj

 

Radionica Znakuj, pjevaj i igraj se 1

Radionica koja obuhvaća 6 sati raspoređenih kroz 6 tjedana. Ovu radionicu pohađaju roditelji i djeca zajedno. Uz zabavne pjesmice, knjige, igre i ostale aktivnosti uči se ukupno 37 znakova. Uz to, roditelji uče jednostavne načine kako poticati intelektualni razvoj svog djeteta.

 

Kada ići na Radionicu?

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 1 namijenjene su djeci u dobi od 10 do 30 mjeseci.

 

Zašto ići na Radionicu?

Na Baby Signs® Radionicama Znakuj, pjevaj i igraj se 1 ćete, kroz igru i pjesmice, naučiti komunicirati znakovima. Roditelji će biti educirani kako razviti komunikaciju te kognitivne i motoričke sposobnosti kod svoje djece uz dijeljenje iskustva s ostalim roditeljima. Djeca će uživati u zajedničkim igrama koje su pomno smišljene od strane osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne
psihologije. Naučit ćete vesele pjesmice, upoznati znakujućeg medu BeeBo-a koji pomaže djeci naučiti znakove, a svaki sat radionice ima različitu temu odabranu iz svakodnevnog života.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.

 

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2

Ova Radionica je nastavak naše Znakuj, pjevaj i igraj se 1 radionice i prati njen poznati okvir sa zabavnim pjesmicama, igrama i aktivnostima putem kojih se uči novih 36 znakova. Uz to, roditelji uče jednostavne načine kako poticati emocionalni razvoj svog djeteta.

 

Kada ići na Radionicu?

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 namijenjene su djeci u dobi od 12 do 30 mjeseci.

 

Zašto ići na Radionicu?

Ukoliko ste već bili na našoj Baby Signs® Radionici Znakuj, pjevaj i igraj se 1 sigurni smo da nećete propustiti pohađati i nastavak. U poznatom okviru radionice sa zabavnim pjesmicama, igrama i aktivnostima putem kojih se uči novih 36 znakova uživaju i djeca i roditelji. Neizostavan gost i na ovoj radionici je znakujući medo BeeBo, a kao već iskusni znakovatelji naučit ćete znakove za apstraktne pojmove (osjećaji, sigurnost, rođendan i sl.). Roditelji će dobiti savjete kako potaknuti emocionalni razvoj svog djeteta, a proizlaze iz istraživanja osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije.

 

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.

 

Radionica za roditelje

Ova dvosatna radionica obuhvaća pregled Baby Signs® Programa. Saznat ćete mnoge koristi znakovanja, osnove kako učiti svoje dijete znakovima, a kroz zabavne praktične aktivnosti naučit ćete i dio znakova hrvatskog znakovnog jezika.

 

Kada ići na Radionicu?

To je vrlo individualno. Preporučamo da roditelji prisustvuju Radionici oko osmog mjeseca starosti djeteta. No, bilo koja beba ili mlađe dijete koje pokazuju spremnost za komunikacijom, ali to ne mogu toliko učinkovito postići riječima, kandidati su za znakovanje. Mnogi roditelji žele početi znakovati sa svojom bebom već u prvim mjesecima bebina života.

 

Razmislite i o tome da prisustvujete Radionici još tijekom trudnoće, jer kada bebica dođe na svijet bit će teže pronaći vrijeme za pohađanje Radionice.

 

Više o Baby Signs® Programu možete naći na web stranici:

http://www.babysigns.hr/
https://www.babysignstoo.com/

KONTAKTIRAJTE NAS

Udruga za podršku i razvoj „Čaroban put“
Adresa: Vladimira Nazora 117a, 44320 Kutina
IBAN: HR2124020061100846151
E-mail: udruga.caroban.put.kt@gmail.com
Mob: 091 444 4631

: Facebook
: Instagram

UDRUGA “ČAROBAN PUT“

Inovativnim i modernim programima djelovanje usmjeravamo na djecu, a posebno na djecu s teškoćama u razvoju te njihove roditelje.

 

Želimo omogućiti pravilno usmjeravanje djetetovog razvoja od najranije dobi uz stručnu podršku.

DRUŠTVENE MREŽE

Facebook Pagelike Widget

KONTAKTIRAJTE NAS

Udruga za podršku i razvoj „Čaroban put“
Adresa: Vladimira Nazora 117a, 44320 Kutina
IBAN: HR2124020061100846151
E-mail: udruga.caroban.put.kt@gmail.com
Mob: 091 444 4631

: Facebook
: Instagram